.

.

Kutija za ručni papir bez bundeve bez probijanja, Multifunkcionalna kutija za toaletni papir, držač za toaletni papir postavljen na

Kutija za ručni papir bez bundeve bez probijanja, Multifunkcionalna kutija za toaletni papir, držač za toaletni papir postavljen na

Ocjena kupaca:

HRK 0.67
Na skladištu
U skladištu.

1. Zidna kutija s tkivom može se zalijepiti bez tragova, što je prikladno za ugradnju i uštedu prostora. 2. Dno usta papirnatog ručnika je oblik cik -cak, lako suzeti papir, može staviti razne papirnate ručnike. 3. Prekidač s pritiskom, može se lako otvoriti jednim dodirom, prikladnim i brzim. 4. Prozirni vidljivi prozor omogućuje vam da u bilo kojem trenutku znate preostalu količinu papirnatih ručnika i dodajte ih na vrijeme. 5. Vodootporan, otporan na prašinu i mokro, pogodno za razne prigode kao što su kupaonica, kupaonica, kuhinja, dnevni boravak i spavaća soba. 1. Zidna kutija s tkivom može se zalijepiti bez tragova, što je prikladno za ugradnju i uštedu prostora. 2. Dno usta papirnatog ručnika je oblik cik -cak, lako suzeti papir, može staviti razne papirnate ručnike. 3. Prekidač s pritiskom, može se lako otvoriti jednim dodirom, prikladnim i brzim. 4. Prozirni vidljivi prozor omogućuje vam da u bilo kojem trenutku znate preostalu količinu papirnatih ručnika i dodajte ih na vrijeme. 5. Vodootporan, otporan na prašinu i mokro, pogodno za razne prigode kao što su kupaonica, kupaonica, kuhinja, dnevni boravak i spavaća soba. Dobrodošli u našu prodavaonicu Yuanflq : Iskusni smo u kućnim potrepštima i imamo širok spektar namještaja u trgovini koji su i praktični i jeftini. Odaberite ono što želite ponijeti kući.Specifikacija : White Material : PPProduct Veličina : Duljina : 24,6 cmidth : 12,2 cm Height : 15 CMProduct Težina : 350 GPACKAGE UKLJUČEN : Okvir tkiva * 1instalacijska metoda : 1. Prvo obrišite zid suho.2. Skini zaštitni film.3. Pričvrstite film u kuku na zid.4. Objesite kutiju tkiva na udici.Prevenion : 1. Ovaj je proizvod prikladan za glatke i ravne površine, a ne za gruba i neravna mjesta, i izbjegavajte spojeve s pločicama.2. Zidove treba očistiti kako bi se izbjegli strani predmeti poput vode i mrlje od vode i nafte.3. Zrak na neoznačenoj naljepnici mora se isprazniti, preostali zrak će utjecati na učinak opterećenja ili čak pad.4. Ponovni postovi. Ako postoji prašina iznutra, isperite čistom vodom i osušite je radi ponovne uporabe. Nakon specifikacije prodaje : Ako naiđete na bilo kakve probleme, kontaktirajte nas, imat ćemo profesionalno osoblje nakon prodaje kako bismo riješili problem za vas u roku od 24 sata. Usluga nakon prodaje : Predano osigurati zadovoljstvo svakog kupca, ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, slobodno nas kontaktirajte, odgovorit ćemo u roku od 24 sata.

Osnovne karakteristike

White:
Material:
PP
Product Size:
Length:
24.6 cm
Width:
12.2 cm
Height:
15 cm
Product weight:
350g
Package Included:
Tissue box * 1:
Installation method:
1. First wipe the wall dry.:
2. Tear the protective film.:
3. Attach the hook film to the wall.:
4. Hang the tissue box on the hook.:
Prevention:
1. This product is suitable for smooth and flat surfaces, not for rough and uneven places, and avoid tile joints.:
2. The walls should be cleaned to avoid foreign objects such as water and oil stains.:
3. The air on the unmarked label must be emptied, the remaining air will affect the load-bearing effect or even fall.:
4. Repeatable posts. If there is dust inside, please rinse with clean water and dry it for reuse.:
After-sale specifications:
If you encounter any problems, please contact us, we will have professional after-sales personnel to solve the problem for you within 24 hours.
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

Najbolje ponude